Elke week een wisselend menu met seizoensgebonden gerechten, variërend vis, vlees en vegetarische maaltijden. Elke maaltijd is ca. 500 gram.

Pad thai
Kip I courgette I ui I taugé I ei I wortel
9.95

Mexicaanse pulled chicken (vanaf maandag 16u)
Paprika I ui I gestoomde rijst I ananas I gebrande mais
9.95

Andijviestamppot (vanaf maandag 16u)
Slavink I krokant gebakken spekjes I Amsterdamszuur
10.95

Massaman curry met beef (mild pittig)
Minimais I sperzieboon l ui l zoete aardappel l gestoomde rijst l pinda
9.95

Kinder spaghetti bolognese
Volkoren pasta I ui I bleekselderij I wortel I rundergehakt I pancetta I tomaat
4.50

Kabeljauw in vadouvansaus
Geroosterde bloemkool I hazelnoot I crème van bloemkool I geroosterde kriel
12.95

Pasta met feta en tomaat (vega)
Balsamico tomaat I olijf I ingelegde ui I pijnboompitten